top of page

Sat, 27 Apr

|

Kota Kinabalu

Μαλαισία - Βόρνεο 2024

Ταξίδι ζωής στην μακρινή Μαλαισία. Βόλτες στην Κουάλα Λουμπούρ. Εξερεύνηση στο Βόρνεο. Καταδύσεις. Ανάβαση στο Κότα Kιναμπαλού στα 4,095 μέτρα. Via ferrata στα 3,500 μέτρα! Θα πεζοπορήσουμε στη ζούγκλα ανάμεσα σε δένδρα που ανήκουν σε ένα από τα παλαιότερα οικοσυστήματα του πλανήτη.

Registration is Closed
Please check our events
Μαλαισία - Βόρνεο 2024
Μαλαισία - Βόρνεο 2024

Time & Location

27 Apr 2024, 09:00 – 08 May 2024, 09:00

Kota Kinabalu, Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

About the event

Μαλαισία - Βόρνεο 2024

Ταξίδι ζωής στην μακρινή Μαλαισία. Ξεκινώντας από τη πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ, θα εξερευνήσουμε τους δρόμους της πόλης δοκιμάζοντας αξιοπερίεργα φαγητά του δρόμου. Στη συνέχεια, θα πετάξουμε στο Βόρνεο. Θα πάμε για καταδύσεις σε ένα όμορφο μικρό νησι. Στην συνέχεια θα ανέβουμε μέχρι την κορυφή του όρους Κότα Kιναμπαλού στα 4,095 μέτρα. Οι τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν την πιο υψηλή via ferrata του κόσμου στα 3,500 μέτρα!  Στην συνέχεια θα χαθούμε βαθιά στην ζούγκλα για να δούμε πολλά άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον και να αφεθούμε στους ήχους του δάσους. Θα πεζοπορήσουμε στη ζούγκλα ανάμεσα σε δένδρα που ανήκουν σε ένα από τα παλαιότερα οικοσυστήματα του πλανήτη και θα καταλήξουμε στο εθνικό πάρκο που φιλοξενεί τους ουρακοτάγκους.  Η Μαλαισία και το Βόρνεο μας περιμένουν!

01. Αναχώρηση για Μαλαισία.

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 7:30 και αναχώρηση για Κουάλα Λουμπούρ μέσω Κωνσταντινούπολης με  πτήση της Τurkish airlines.

02. Άφιξη Μαλαισία, Κουάλα Λουμπούρ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 7:30 και αναχώρηση για Κουάλα Λουμπούρ μέσω Κωνσταντινούπολης με  πτήση της Τurkish airlines.

7:10 πμ, άφιξη στην Κουάλα Λουμπούρ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Αργότερα, θα κάνουμε μια περιήγηση στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία με τον τόπο, αποκαλύπτοντας την ομορφιά και τη γοητεία τόσο της παλιάς όσο και της νέας Κουάλα Λουμπούρ. Το παλάτι του βασιλιά, το Εθνικό Μνημείο, το Εθνικό Τζαμί, τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό, την Πλατεία Ανεξαρτησίας και τον ναό Thean Hou Temple, είναι κάποια από τα βασικά σημεία της πόλης. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο σε κεντρική αγορά και την ευκαιρία για φωτογραφίες στους μαγευτικούς δίδυμους πύργους Petronas. Σημαντική η γευστική απόλαυση του φημισμένου street food στην Chinatown και του φρούτου rambutan στις γωνιές της πόλης. Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 4*  Dorsett International.

03. Εσωτερική πτήση για Κότα Κιναμπάλου. 

Check out και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Πρωινή σωτερική πτήση για Kota Kinabalu. Οι ξεναγοί θα μας παραλάβουν από το αεροδρόμιο για μια βόλτα στην ηλιόλουστη πρωτεύουσα. Ξεκινάμε από το αρχιτεκτονικό μεγαλείο, το Τζαμί της Πόλης του Σαμπάχ, γνωστό και ως Τζαμί της Ανατολής του Σαμπάχ, το μεγαλύτερο του είδους αυτού στη Μαλαισία. Η επόμενη στάση μας είναι στη θεά της ελεημοσύνης και της συμπόνιας, την Kuan Yin στον Βουδιστικό Ναό Puh Toh Tze, που βρίσκεται εκτός Tuaran Road. Ο ναός ξεχωρίζει με την παραδοσιακή κινέζικη στέγη και δομή του. Δέκα μεγάλα αγάλματα θεοτήτων τον στολίζουν, ενώ η θεά της ελεημοσύνης στέκεται ψηλά στην κύρια είσοδό του. Στη συνέχεια θα δούμε το ψηλότερο αρχιτεκτονικό θαύμα στο Κότα Κιναμπάλου, τον Πύργο Yayasan, ύψους 122 μέτρων, επίσημα γνωστό ως Μενάρα Τουν Μουστάφα (Κτίριο Ίδρυμα Σαμπάχ). Χτισμένο το 1977, αυτό το γυάλινο γλυπτό, 30 ορόφων, διαθέτει μια μοναδική δομή με μονή στήλη, που είναι μία από τις λίγες στον κόσμο. Θα βυθιστούμε στον πολιτισμό του Μουσείου Σαμπάχ και θα μάθουμε για την ιστορία που διαμόρφωσε το Σαμπάχ σε αυτό που είναι σήμερα. Ένα παραδοσιακό χωριό στον χώρο του μουσείου θα μας δείξει τα διαφορετικά είδη παραδοσιακών σπιτιών διαφόρων ιθαγενών ομάδων που προσδίδουν χρώμα και πλούτο στο Σαμπάχ. Το γευστικό διάλειμμα εδώ έχει να κάνει με το πιο νόστιμο τηγανητό κοτόπουλο στο Σαμπάχ στο Borenos Fried Chicken. Ο επόμενος προορισμός μας είναι το Art Attic στο Lorong Dewan. Χειροποίητα κοσμήματα και δημιουργίες αριστουργημάτων ταλαντούχων τοπικών καλλιτεχνών του Σαμπάχ, ευκαιρία για σουβενίρ ως αναμνηστικά από την όμορφη διαμονή μας στο Κότα Κιναμπάλου, για να συνεχίσουμε στην πολυσύχναστη Φιλιππινέζικη αγορά. Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 4* The Luma. Περιλαμβάνεται το μεσημεριανό (Π,Μ).

04. Κατάδυση στο θαλάσσιο πάρκο Tunku Abdul Rahman. 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση οδικώς για την αποβάθρα που θα μας περιμένει το καταμαράν. Μετάβαση στο πρώτο σημείο κατάδυσης μέσα στην ακτίνα του θαλάσσιου πάρκου Tunku Abdul Rahman. Θα προηγηθεί σύντομη εκπαίδευση από καταρτισμένο δάσκαλο κατάδυσης στο καταμαράν. Θα βιώσουμε δύο ξεχωριστές καταδύσεις χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό κατάδυσης. Το μέγιστο βάθος είναι 12 μέτρων και υπό την πλήρη επίβλεψη του εκπαιδευτή. Η τοποθεσία των καταδύσεων θα διαφέρει, αλλά θα παραμείνει εντός του προστατευμένου Θαλάσσιου Πάρκου. Μεσημεριανό κοντά στα νησιά TARP και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, ξεκούραση στις αμμώδεις ακτές και να απολαύσουμε τον ήλιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα.

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 4* The Luma. Περιλαμβάνεται το μεσημεριανό (Π,Μ).

05. Πεζοπορία στο εθνικό πάρκο Kinabalu. 

Πρωινό σε πακέτο από το ξενοδοχείο και Check out.

6.00-6.45: Παραλαβή από το λόμπι του ξενοδοχείου σας και αναχώρηση για 2ωρο ταξίδι προς το κεντρικό σταθμό του Πάρκου Kinabalu.

9.00: Διαδικασία για τις εγγραφές και την είσοδο στο πάρκο. Ανάθεση τοπικού οδηγού βουνού και ID TAGS. Μεταφορά στο σημείο εκκίνησης, πύλη Timpohon, όπου ξεκινά η πορεία μας για το ψηλότερο βουνό στο Βόρνεο. Η ανάβαση θα διαρκέσει περίπου 4-5 ώρες.

15.00: Άφιξη στο καταφύγιο Pendant στα 3,289μ και τακτοποίηση στους κοιτώνες. 15.30: Σεμινάριο χρήσης εξοπλισμού Via Ferrata στο Pendant Hut.

18.00: Δείπνο με μπουφέ στο εστιατόριο Laban Rata και διανυκτέρευση στο Pendant Hut (κοιτώνας, μη θερμαινόμενος)

20.00: Φώτα κλειστά.

Διαμονή σε κοινόχρηστους κοιτώνες σε καταφύγιο με βασικές παροχές.

Περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό πικ νικ και δείπνο

(Π,Μ,Β).

06. Aνάβαση & via ferrata στη κορυφή του όρος Kinabalu. 

01.30: Πρωινό ξύπνημα και πρόγευμα.

02.30: Έναρξη πεζοπορίας μέχρι την κορυφή με τον οδηγό βουνού (υψόμετρο 4,095m.)

05.40: Εκτιμώμενη ώρα προσέγγισης της κορυφής και είναι η στιγμή να απολαύσουμε την ανατολή του ήλιου.

07.15: Στο Sayat Hut σε υψόμετρο 3,668 m. θα συναντήσουμε τον εκπαιδευτή μας για την επιλεγμένη via ferrata.

09.30:  Επιστροφή στο Pendand Hut και πρωινό.

11.00: Check out από το Pendant Hut. Κατάβαση μέχρι την Tompson Gate (εκτιμώμενη ώρα άφιξης 17:00) και μεταφορά στο Kinabalu HQ όπου και θα παραλάβουμε τα πιστοποιητικά ανάβασης.

Μεσημεριανό στο Kinabalu Park (ενδέχεται να είναι και σε pack, ανάλογα με την ώρα κατάβασης της ομάδας).

Μεταφορά στη Kundasang, στο ξενοδοχείο Perkasa για διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια. Περιλαμβάνεται πρωινό και μεσημεριανό (Π,Μ).

07. Ποταμός Kinabatangan. 

Πρωινό και check out.

09.00: Αναχώρηση οδικώς για το Sukau Bilit Rainforest Lodge με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό στο τοπικό εστιατόριο.

15.00: Άφιξη στο Bilit Jetty από όπου θα επιβιβαστούμε σε βάρκα για μετάβαση στο Bilit Rainforest Lodge στο χωριό Bilit. Welcome drink & check in.

16.00: Απογευματινή κρουαζιέρα στον ποταμό Kinabatangan για να απολαύσουμε τη φύση της περιοχής, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις μαϊμούδες Proboskis, διάφορα είδη σπάνιων πουλιών και άλλα άγρια ζώα που επιβιώνουν κατά μήκος της όχθης του ποταμού. Είναι πιθανόν να δούμε ακόμα και άγριους ουρακοτάγκους, Gibbons, μακάκους και «Borneon Pgymy». Επιστροφή για ξεκούραση και δείπνο. Μετά το δείπνο, μπορείτε να κάνετε προαιρετική νυχτερινή κρουαζιέρα (με επιπλέον χρέωση), όπου μπορείτε να δείτε νυκτόβια ζώα, κροκόδειλους και πουλιά.

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο 2* rainforest lodge Sukau Bilit. Περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο (Π,Μ, Β).

08. Ποταμός Kinabatangan. 

Νωρίς το πρωί είναι ευκαιρία για μια πρωινή κρουαζιέρα στον ποταμό Kinabatangan, επαφή με το περιβάλλον, την άγρια ενδημική φύση στο Βόρνεο, εναλλακτικά μπορείτε όμως να κάνετε πεζοπορία στη ζούγκλα, στη λίμνη Oxbow για να συναντήσετε μια ποικιλία ειδών πτηνών. Στην επιστροφή, σας περιμένει πρωινό και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Μετά το μεσημεριανό σας περιμένει κρουαζιέρα στον ποταμό Kinabatangan για την αναζήτηση ποικιλίας άγριας φύσης.

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο 2* rainforest lodge Sukau Bilit. Περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο (Π,Μ, Β).

09. Εθνικός δρυμός Kabili-Sepilok

Πρωινό και check out.

07.00: Αναχώρηση για το Sepilok, κέντρο περίθαλψης ουρακοτάγκων (διάρκεια ταξιδιού 2,5 ώρες), που βρίσκεται στον δρυμό Kabili-Sepilok. Προβολή ντοκιμαντέρ-βίντεο και  επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Φύσης. Περίπατος στο τροπικό δάσος και επίσκεψη στον χώρο των ουραγκοτάγκων, στο φυσικό τους περιβάλλον. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Bornean Sun Bear Conservation Centre, όπου υπάρχει η μικρότερη αρκούδα στον κόσμο. Μετά το μεσημεριανό, θα μεταφερθούμε στο Sepilok Nature Resort για check-in και διανυκτέρευση.

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο 3* Sepilok Nature resort. Περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό(Π,Μ).

10. Εσωτερική πτήση για Κουάλα Λουμπούρ. 

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι το check out (12:00).

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Sandakan και επιστρέφουμε αεροπορικώς στην Κουάλα Λουμπούρ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και check in.

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 4*  Dorsett International (Π).

11. Αναχώρηση για Ελλάδα 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί και πτήση προς Ελλάδα (μέσω Κωνσταντινούπολης). Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη στις 14:30 και αναμονή για την πτήση ανταπόκρισης.

Προκαθορισμένες Ημερομηνίες

27 Απριλίου – 8 Μαΐου 2024

Κόστος Συμμετοχής κατ΄ άτομο :

10 – 18 άτομα : 3600 € .

Κράτηση θέσης

Για την κράτηση θέσης θα πρέπει να συμπληρώσετε την Φόρμα Συμμετοχής που βρίσκεται στο σύνδεσμο https://forms.gle/JYY58M7Evr3Cwx4c8 και να καταθέσετε την προκαταβολή των € 500 εντός 5 ημερών από τη φόρμα συμμετοχής. Η προκαταβολή και η εξόφληση να σταλεί στον λογαριασμό της τράπεζας ALPHA BANK με αριθμό IBAN: GR1001407960796002002013550, στην επωνυμία OUTDOORS TRAINING IKE. Κατά την διαδικασία μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων, σημειώστε στο πεδίο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ το όνομά σας και το όνομα του ταξιδιού

Προκαταβολή: € 500

2η Δόση: € 1000 (μέχρι 20-01- 2023)

Εξόφληση: μέχρι 15-02-2023

Σε περίπτωση ακύρωσης, για οποιοδήποτε λόγο, ισχύουν τα εξής:

· Ακύρωση έως και 66 ημέρες πριν από την εκδρομή: η Εταιρεία θα επιστρέψει το καταβληθέν ποσό.

· Ακύρωση 65 ημέρες πριν την εκδρομή: η Εταιρεία διατηρεί το 50% της προκαταβολής

· Διαχειριστικά Έξοδα ακύρωσης : έως 150 €.

Βαθμός Δυσκολίας

LL

Χρήσιμες πληροφορίες

To ταξίδι θα συνδιοργανωθεί μαζί με την ταξιδιωτικήTrekking Hellas.  Ισχύουν πολιτικές συμμετοχής της Outdoors Training IKE (Trekking Hellas) https://trekking.gr/el/info/oroi-kratisis.

Διαμονή

Η διαμονή γίνεται σε ξενοδοχεία 3* ή 4* ή άλλα καταλύματα, σε δίκλινα δωμάτια, με ιδιωτικό μπάνιο (εκτός του καταφυγίου στο βουνό), όπως φαίνεται στην περιγραφή. Σημειωτέων ότι τα κύρια κριτήρια επιλογής των ξενοδοχείων αποτέλεσαν η καλή τους βαθμολογία, η διαθεσιμότητα για τις ζητούμενες ημερομηνίες αλλά περισσότερο όλων η εξυπηρέτηση του αναλυτικού προγράμματος και όχι το αντίστροφο, να κάνουμε εκπτώσεις δηλαδή στο πρόγραμμα με κριτήριο την ύπαρξη ξενοδοχείων συγκεκριμένων προδιαγραφών.

Διατροφή

Το φαγητό που περιλαμβάνεται στην τιμή αναγράφεται αναλυτικά στο πρόγραμμα. Σε όσα καταλύματα δεν περιλαμβάνεται κάποιο γεύμα, υπάρχει διαθέσιμο είτε στα ίδια καταλύματα με έξτρα χρέωση, είτε σε άλλες διαθέσιμες επιλογές ώστε να υπάρχει η ευκαιρία για εξερεύνηση της τοπικής κουζίνας κάθε περιοχής, ανακαλύπτοντας παράλληλα και τις διαθέσιμες γαστρονομικές ιδιαιτερότητες κάθε τόπου και αποφεύγοντας το τυποποιημένο φαγητό των ξενοδοχείων.

Αλλαγή προγράμματος

Οι συνοδοί του γραφείου μας έχουν την ευχέρεια να τροποποιήσουν το πρόγραμμα αν οι καιρικές ή άλλες τοπικές συνθήκες (απεργίες, πολιτικές αναταραχές, κ.ά.) το επιβάλουν, με κύριο κριτήριο την ομαλή εξέλιξη του προγράμματος  και κυρίως την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Οποιαδήποτε κόστος προκύψει από τέτοιου είδους αλλαγές επιβαρύνει και καλύπτεται από τους συμμετέχοντες.

Ασφάλεια / ασφάλιση

Στο κόστος του ταξιδιού συμπεριλαμβάνεται ταξιδιωτική ασφάλεια Basic, η οποία καλύπτει διάφορες απρόοπτες καταστάσεις όπως απρόοπτα υγείας (π.χ. τραυματισμό σε κάποια πορεία σε υψόμετρο έως 3.000 μ, ο οποίος απαιτήσει μεταφορά και νοσηλεία), απώλεια κάποιας πτήσης και άλλες περιπτώσεις, ακόμη και κάλυψη ολικής ακύρωσης του ταξιδιού για ποσό έως 5.000 € συμπεριλαμβανομένης ακύρωσης λόγω covid-19

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε τις παροχές του προγράμματος και να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο για να λύσει τις απορίες σας σχετικά με τις καλύψεις Ταξιδιωτική Ασφάλιση από την Trekking Hellas

Ιατρικές οδηγίες

Συνίσταται η πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων από τους ορειβάτες πριν το ταξίδι για τον έλεγχο της καλής φυσικής κατάστασης.

Αν υπάρχει ιστορικό σε κάποιον από τους συμμετέχοντες: υπέρτασης, διαβήτη, ταχυπαλμία, αρθρίτιδα, καρδιακών παθήσεων, σοβαρή αναιμία, πεπτικό έλκος, επιληπτικές κρίσεις, παχυσαρκία, χρόνιο άσθμα, μυϊκές κράμπες, ηπατίτιδα καθώς και οποιαδήποτε άλλη πάθηση που μπορεί να εμποδίσει την ομαλή ανάβαση/κατάβαση, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ η συμμετοχή στην ανάβαση.

Οδηγός βουνού:

Ο τοπικός οδηγός βουνού συνοδεύει τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάβασης στο βουνό.

Προσωπικός εξοπλισμός για την πορεία στο βουνό:

Η εταιρία Mountain Torq θα παρέχει τον εξοπλισμό για τις δραστηριότητες της Via feratta που πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας.

Φιλοδώρημα

Το φιλοδώρημα είναι μια προαιρετική κίνηση η οποία συνήθως παραλείπεται ακόμη και από ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ωστόσο μια τέτοια ουσιαστική επιβράβευση προς κάποιον συνεπή συνοδό ή τοπικό ξεναγό / οδηγό που έχει υπερβάλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους συμμετέχοντες.

Ενδεικτικές Πτήσεις 

Αναχώρηση 27 Απριλίου 2024

ΑTH (10:35) – IST (12:05)IST (15:50) – KUL +1 (07:10)

Επιστροφή 07 Μαϊου 2024

KUL (08:50) – IST (14:40)IST (01:20) – ATH +1 (02:45)

Περιλαμβάνονται

· 1 συνοδός

· Διεθνή αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με βαλίτσα και χειραποσκευή σ(Turkish airlines)

· Αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικών πτήσεων

· Διανυκτερεύσεις όπως περιγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα

· Πρωινά – μεσημεριανά – βραδινά γεύματα όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα

· Τοπικές μετακινήσεις με λεωφορείο ή άλλα οχήματα

· Οι μετακινήσεις που αναγράφονται με βάρκα ή πλοίο

· Είσοδοι στα πάρκα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

· Η ενοικίαση του εξοπλισμού κατάδυσης

· Οι μεταφορές από και προς το πάρκο για την πεζοπορία στο Kinabalu

· Τοπικός οδηγός & Αγγλόφωνη ομάδα υποστήριξης στο βουνό

· Ξεναγήσεις όπως στο πρόγραμμα

· Εκπαιδευτής via ferrata.

· Climbing insurance

· Climbing permit

· Αποδεικτικό ανάβασης στην κορυφή

· Ταξιδιωτική ασφάλιση με δυνατότητα ακύρωσης του ταξιδιού

Δεν περιλαμβάνονται

· Προσωπικός εξοπλισμός

· Διατροφή εκτός όσων αναφέρονται στο πρόγραμμα

· Ποτά και αλκοόλ

· Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στην κατηγορία «περιλαμβάνεται»

· Τυχόν έξοδα που θα προκύψουν από απρόοπτες αλλαγές προγράμματος λόγω καθυστερήσεων ή αλλαγών πτήσεων, καιρικών συνθηκών, κατάσταση δρόμων κ.λπ.

· Προσωπικά έξοδα

· Φιλοδωρήματα

 Εξοπλισμός 

Τεχνικός εξοπλισμός για την πορεία στο βουνό:

Η εταιρία Mountain Torq θα παρέχει τον εξοπλισμό για τις δραστηριότητες της Via feratta που πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας.

O προσωπικός ενδεικτικός εξοπλισμός συμμετεχόντων είναι:

· Παπούτσια πεζοπορίας αδιάβροχα

· Παπούτσια αθλητικά

· Ισοθερμικά μπλουζάκια (λεπτά, μεσαία, όχι βαμβακερά)

· Μπλούζες fleece σε διάφορα πάχη

· Μπουφάν soft shell

· Παντελόνι πεζοπορίας 3 εποχών

· Παντελόνι πεζοπορίας λεπτό

· Αδιάβροχο τζάκετ μεμβράνη (αντιανεμική με κουκούλα)

· Αδιάβροχο παντελόνι μεμβράνη (διαπνέον)

· Μπατόν

· Σκούφος

· Γάντια (λεπτά αδιάβροχα)

· Γυαλιά ηλίου

· Κάλτσες πεζοπορίας (ορειβατικές)

· Μαγιό & πετσέτα

· Σακίδιο ημέρας 30-40 l

· Αδιάβροχο κάλυμμα σακιδίου

· Εντομοαπωθητικό – Αντικουνουπικό

· Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού

· Αντηλιακό

· Καπέλο

· Παγούρι

· Μπατόν

· Φακός κεφαλής (και εφεδρικές μπαταρίες)

· Ατομικό φαρμακείο

· Αντάπτορας για 110V

· Σακούλα για σκουπίδια

· Πετσέτα (τεχνική)

· Σνακς ενέργειας (ξηροί καρποί, σοκολάτες κ.λπ.)

Πληροφορίες: Γιώργος Σπυράκης (6972235122) & Γιάννης Αποστόλου (6977681167)

Share this event

Locas Botas
  • Whatsapp
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page