top of page
locas_botas_final_logo_2017_CMYK_SQUARE.

Φαρμακάς 1615μ!

Sun 20 Oct

|

Σκοτεινή - Φαρμακάς

Αναχωρούμε το πρωί της Κυριακής (20-10-2019) για Σκοτεινή (690μ). Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής βρίσκεται σε δάσος. Αφού φτάσουμε στην κορυφή της (1615μ) θα γυρίσουμε από ''τα ίδια''. Το όνομα του βουνού προέρχεται από τα πολλά βότανα που υπάρχουν σε αυτό.

Registration is Closed
Please check our events
Φαρμακάς 1615μ!
Φαρμακάς 1615μ!

Time & Location

20 Oct 2019, 07:00 – 22:00

Σκοτεινή - Φαρμακάς, Skoteini 205 00, Greece

About the event

Φαρμακάς κορυφή 1615μ!  

Το Φθινόπωρο είναι εδώ και εμείς θέλουμε να συνδυάσουμε κορυφή και δάσος! Φαρμακάς! Το όνομα του βουνού προέρχεται από τα πολλά βότανα που υπάρχουν σε αυτό.

 Αναχωρούμε το πρωί της  Κυριακής (20-10-2019) για Σκοτεινή (690μ). Σε 2 ώρες περίπου θα είμαστε έξω από το χωρίο όπου και ξεκινάει η διαδρομή μας. Το μεγαλύτερο μέρος της βρίσκεται σε δάσος. Αφού φτάσουμε στην κορυφή της (1615μ) θα γυρίσουμε από ''τα ίδια''. 

  Μετά την πορεία, η παρέα μετά έχει τη δυνατότητα να «ανακτήσει θερμίδες» στα παραδοσιακά ταβερνάκια της πλατείας του χωριού. Επιστροφή αργά το απόγευμα για Αθήνα.  

[υ.γ.: ο ύπνος επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια επιστροφής στο λεωφορείο]  

INFOS

Share this event

Locas Botas
  • Whatsapp
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page